menu

Gevelonderhoud

Als de gevelreiniging specialist uit Hengelo weten we dat gevels zwaar hebben te lijden in het barre Hollandse weer. Zon, regen, sneeuw en hagel zijn een ware aanslag op uw gevel. Daarom is het goed om uw gevel op frequente basis een onderhoudsbeurt te geven. Pro Voegwerken biedt daarin een totaalpakket waarbij we niet alleen reinigen, maar ook de beschadigde voegen herstellen en kapotte en/of beschadigde gevelstenen vervangen. Wanneer het vuil diep in de gevel getrokken is, krijgt de gevel door het stralen weer een fris aanzicht waardoor het weer als nieuw lijkt.

Ga verval tegen met preventief onderhoud
Behalve vakkundige gevelreiniging in Hengelo en omstreken, zorgen we ook voor preventief onderhoud aan uw gevel. Waarom wachten als het op voorhand voorkomen kan worden? Door het impregneren (hydrofoberen) van de gevel kunnen vochtproblemen voorkomen worden. Het behandelen van een gevel met een antigraffiti coating kan aanzienlijke kosten voor gevelreiniging voorkomen.

Voor al uw gevelreiniging in de regio Hengelo moet u bij Pro Voegwerken zijn. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met Pro Voegwerken en wie weet is uw gevel binnenkort weer brandschoon.

Offerte aanvragen bij Pro Voegwerken